MevrouwBlauw

Zelfstandig trouwambtenaar

Zijn jullie op zoek naar een spontane trouwambtenaar in Friesland (of ver daarbuiten) voor jullie persoonlijke ceremonie? Iemand die jullie liefdesverhaal met alle liefde, lef en humor pakkend onder woorden brengt?

Het verschil tussen gewoon een mooi verhaal en die blijvende herinnering

Met liefde zorg ik als zelfstandig trouwambtenaar voor een zeer persoonlijke ceremonie en neem ik samen met jullie écht de tijd voor het creëren en vertellen van jullie liefdesverhaal. Het betrekken van de aanwezigen, vooraf en/of tijdens de ceremonie en desgewenst een rol geven aan kinderen doe ik met veel plezier! En wensen jullie de ceremonie in het Fries of ondersteund met (Nederlands ondersteund met) gebaren? Ook dat is mogelijk!

Stijl van spreken: Humoristisch, durf, interactief en met de voelsprieten aan. Een tikkeltje serieus en vooral ‘in het moment’!

Werkwijze wettelijk huwelijk 

Een wettelijk huwelijk betreft een formele huwelijksvoltrekking, ook wel ‘trouwen voor de wet’ genoemd. Door de gemeente waar jullie trouwen wordt er een trouwakte gemaakt, waarmee het huwelijk rechtsgeldig is. Ik ben geen BABS, Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand, en daarmee dus niet benoemd door een specifieke gemeente om huwelijken wettelijk te mogen voltrekken. Er zijn gemeentes die de mogelijkheid voor benoeming van een ‘1-dags-babs’ hebben. Willen jullie heel graag mij als trouwambtenaar én ook wettelijke trouwen? Check dan in jullie gemeente welke mogelijkheden daar zijn. Uiteraard wil ik dit ook gerust voor jullie uitzoeken.

Contact opnemen

Willen jullie weten of ik nog beschikbaar ben voor jullie onvergetelijke bruiloft?
Vul het contactformulier in en jullie ontvangen zo spoedig mogelijk bericht.