MevrouwBlauw

(Mevrouw) Blauw

Is de bijnaam (>‿◠) en lievelingskleur van…

Het geluksgevoel dat ik krijg bij trouwen is al mijn hele leven aanwezig…

Als 6 jarig meisje wilde ik niets liever dan de bruiloft van bijvoorbeeld m’n oom en tante bijwonen. Het állerliefst als bruidsmeisje in een mooie jurk.

Ook keek ik heel graag naar trouwprogramma’s op t.v., zoals ‘Love Letters’. Wat mij daarin fascineert is de chemie tussen mensen en het blije gevoel wat daarmee gepaard gaat. Bewust stil staan bij de liefde, mét elkaar, niet alleen als bruidspaar, juist ook met de familie en vrienden. Met een grote glimlach en gelukzalig gevoel zorgde ik ervoor dat ik geen aflevering miste.

Toen ik na het VWO moest kiezen welke opleiding ik ging doen dacht ik ‘een vak’ te moeten leren, dus koos ik voor Logopedie, een beroep waar spreken ook onderdeel van kan zijn. Ik ging aan het werk als logopedist, met specialisatie het jonge kind en in die hoedanigheid werk ik ook als spreker en trainer. 

Toen er in de jaren nadat ik mijn studie had afgerond vriendinnen en andere bekenden gingen trouwen, werd ik alsmaar gevraagd als ceremoniemeester en later ook als spreker op de mooiste dag van hun leven. En steeds meer groeide het besef dat dát was waar ik zo ongelooflijk blij van werd….de liefde en het leven vieren! Samen, met elkaar, die onvergetelijke ceremonie creëren of zorgen dat hun bijzondere dag op rolletjes verliep! Het werd mijn missie, het is mijn passie!

Stijl van spreken

Humoristisch, durf, interactief en met de voelsprieten aan. Een tikkeltje serieus en vooral ‘in het moment’!
Is dat wat jullie zoeken in een zelfstandig trouwambtenaar of ceremoniespreker?