MevrouwBlauw

Uitgebreide werkwijze

Elke aanvraag is uniek en daarmee maatwerk. Wat jullie wensen ook zijn, er is echt van alles mogelijk, ik denk graag met jullie mee!

1. Kennismaking

Een fijne klik hebben met elkaar is de basis, om samen op jullie bruiloft een bijzonder moment te beleven en er een onvergetelijke dag van te maken. Of die klik er is gaan we ervaren tijdens het kennismakingsgesprek. Daarnaast ben ik natuurlijk ook echt benieuwd naar jullie wensen! Het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend en kan zowel bij mij thuis in Sneek (bij de open haard) als online plaatsvinden. Graag maak ik daarna voor jullie een passende offerte*.

En trouwen jullie in het buitenland; in een boomgaard of op het strand aan een azuur BLAUWE zee? Ik ga graag met jullie mee! De kosten hiervoor zijn hetzelfde als in Nederland, excl. reis- en verblijfskosten (min. 2 nachten).

* Als benoemd en beëdigd trouwambtenaar kan en mag ik jullie in heel Nederland officieel trouwen. De offerte voor een huwelijksceremonie is wel altijd exclusief gemeentelijke leges en benoeming voor 1 dag, de kosten hiervoor verschillen per gemeente. Meer informatie kun je vinden op de website van de gemeente waarin jullie willen trouwen. Vanzelfsprekend wil ik dit ook gerust voor jullie uitzoeken. Trouwen jullie in de gemeente Waadhoeke? Ik ben er trots op om onderdeel uit te mogen maken van haar team aan trouwambtenaren. 

2. De voorbereiding

Wat een eer dat jullie mij het vertrouwen geven en volmondig ‘JA!’ hebben gezegd. We gaan verder met de voorbereiding. Jullie liefdesverhaal, jullie wensen voor dé dag, precies zoals jullie dat willen! Tijdens voorbereidende gesprekken gaan we concreet vorm geven aan jullie onvergetelijke bruiloft. De volgende mogelijkheden kunnen hierin aan de orde komen:

3. Tussentijds contact

Willen jullie gewoon even sparren? Hebben jullie een concrete vraag? In de tussenliggende periode ben ik vanzelfsprekend bereid om met jullie mee te denken en al jullie vragen te beantwoorden.

Twee weken voor de grote dag neem ik ook nog even telefonisch contact met jullie op voor afstemming m.b.t. de laatste details.

4. De grote dag

Ja, het is jullie grote dag! Volop en vooral zorgeloos genieten van jullie onvergetelijk bruiloft! Als jullie JA-zeggen, regel ik de rest.