MevrouwBlauw

Ceremoniespreker Heerenveen

Wensen jullie een trouwceremonie die precies bij jullie past en onvergetelijk is? Op eigen wijze en levendig verteld? Waarin jullie echt álles zelf mogen bepalen, zonder aan regels verbonden te zijn?

Ceremoniespreker Friesland MevrouwBlauw

De ceremonie is een weerspiegeling van de liefde tussen jullie als bruidspaar en jullie dierbaren

Als ceremoniespreker kan ik daar voor zorgen. Samen gaan we op zoek naar de verhalen die jullie liefde zo speciaal maakt. Eventueel aangevuld met mooie woorden en verhalen van jullie kinderen/dierbaren. Of jullie nu willen trouwen varend in een boot midden op het water in Friesland bijvoorbeeld of een andere door jullie gekozen bijzondere plek. Door te kiezen voor deze vorm zijn jullie helemaal vrij om te bedenken hoe jullie de ceremonie precies willen vormgeven. Jullie zijn dus ook niet verbonden aan een bepaalde datum, tijd of duur. En de ceremonie in het Fries of (Nederlands ondersteund met) gebaren? Niets is te gek! Met veel plezier denk ik graag met jullie mee!

Werkwijze ceremonieel huwelijk

Een ceremonieel huwelijk betreft een liefdesverbintenis tussen 2 mensen. Soms heeft een bruidspaar de officiële handtekening al op een eerder moment gezet. Het is soms ook mogelijk dat ik de ceremonie leid, terwijl de BABS van de gemeente het officiële gedeelte doet. Vraag naar de mogelijkheden in de gemeente waar jullie gaan trouwen. Vanzelfsprekend wil ik jullie hier ook bij helpen.

Contact opnemen

Willen jullie weten of ik nog beschikbaar ben voor jullie onvergetelijke bruiloft?
Vul het contactformulier in en jullie ontvangen zo spoedig mogelijk bericht.