MevrouwBlauw

Volop genieten van jullie
onvergetelijke bruiloft!

MevrouwBlauw, Machteld Kort
Spreker | Zelfstandig trouwambtenaar | Ceremoniemeester

Echt super tof dat jullie de liefde gaan vieren!

En nu op zoek naar een zelfstandig trouwambtenaar of ceremonieel spreker voor jullie persoonlijke ceremonie? Iemand die jullie liefdesverhaal met alle liefde, lef en humor pakkend onder woorden brengt?

Ik word mega blij van de liefde, spreek met passie en maak het verschil tussen gewoon een mooi verhaal en die blijvende herinnering!

En willen jullie tijdens de grote dag zorgeloos genieten? Groot gelijk! Als ceremoniemeester regel ik graag alles op jullie onvergetelijke dag!

Mag ik ook aanhaken?

Liefde,

Machteld, MevrouwBlauw

zelfstandig trouwambtenaar Friesland

Mogelijkheden voor jullie onvergetelijke dag

Trouwen op een door de gemeente officieel vastgestelde trouwlocatie. Dit moment beleven met een passend, pakkend en persoonlijk liefdesverhaal.

Lees verder

De vrijheid om te bedenken waar en hoe jullie de ceremonie precies vorm willen geven. Niets is te gek! Met veel plezier denk ik graag met jullie mee!

Lees verder

Misschien willen jullie graag alles zelf plannen en op de grote dag zorgeloos genieten. Tijdens jullie grote dag zal ik zorgen dat alles op rolletjes loopt.

Lees verder

Met alle liefde…

…draag ik graag mijn persoonlijke steentje bij aan jullie onvergetelijke dag!

Het betrekken van de aanwezigen, vooraf en/of tijdens de ceremonie zelf, is iets wat ik met alle liefde doe als jullie dat graag wensen! Dat geldt ook voor de kinderen, hen een rol geven tijdens de ceremonie of een belangrijke taak op jullie grote dag, doe ik met heel veel plezier. Zodat we met elkaar die mooie blijvende herinnering kunnen maken.

Hebben jullie specifieke wensen? Bijvoorbeeld ondersteuning middels NmG, Nederlands ondersteund met gebaren? Of vinden jullie het fijn dat de ceremonie in de Friese taal plaatsvindt? Ook dat is mogelijk!

Stijl van spreken: Humoristisch, durf, interactief en met de voelsprieten aan. Een tikkeltje serieus en vooral ‘in het moment’!

Lieve woorden

Contact opnemen

Willen jullie weten of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum? Zodat ik jullie kan trouwen in Friesland (tot Limburg ;-p) of het buitenland? Vul het contactformulier in en jullie krijgen binnen 24 uur bericht over mijn beschikbaarheid.